top of page
  • White Facebook Icon

Traveling in Europe

Public·34 members

Hej wszystkim! Zauważyłem, że mam pewien nawyk związany z nowymi platformami. Zanim zdecyduję się zainstalować aplikację, zwykle przez jakiś czas korzystam ze strony internetowej, żeby sprawdzić, czy w ogóle mi odpowiada. Ostatnio przeglądałem różne rozwiązania mobilne i trafiłem na

. To skłoniło mnie do zastanowienia się, jak robią inni. Czy od razu pobieracie aplikację, czy najpierw sprawdzacie wszystko w przeglądarce? Mam wrażenie, że kiedyś instalowałem aplikacje bez zastanowienia, a dziś jestem pod tym względem dużo bardziej wybredny.

4 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
2 days ago

Ja należę do grupy, która bardzo rzadko instaluje nowe aplikacje. Wiele nowoczesnych stron mobilnych działa obecnie na tyle dobrze, że nie widzę dużej potrzeby pobierania dodatkowego oprogramowania. Oczywiście są wyjątki, szczególnie gdy aplikacja oferuje coś więcej niż wersja przeglądarkowa, ale zdarza się to coraz rzadziej. Ciekawe jest to, jak bardzo poprawiły się strony mobilne w ciągu ostatnich lat. Kiedyś różnica była ogromna, a dziś często trudno ją zauważyć.

facebook logo.png
bottom of page
Book Now